Atatürk Üniversitesi

Araştırma Üniversitesi

Bölümümüze Hoş Geldiniz!
Yiyecek-İçecek Stilistliği Dersimizden Görüntüler
Click Here
Yiyecek-İçecek Stilistliği Dersimizden Görüntüler
Click Here
Ekmek Çeşitleri ve Üretim Teknikleri Dersimizden Görüntüler
Click Here
Temel Mutfak Uygulamaları Dersimizden Görüntüler
Click Here
Temel Mutfak Uygulamaları Dersimizden Görüntüler
Click Here

Haberler / Duyurular

 

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMIMIZ AKREDİTE EDİLDİ

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK)  tarafından akredite edildi.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı’nın ara akreditasyon değerlendirilmesi sonucunda, TURAK Yönergesi’nin 13/4-a maddesi gereğince 01.01.2022 – 31.12.2024 tarihleri arasında 3 yıl süre ile “Tam Akreditasyon” ile akredite edilmesine karar verilmiştir.

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMIMIZ TURAK TARAFINDAN YENİDEN AKREDİTE EDİLDİ

Bölümümüzün akreditasyon yenileme süreci, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından tamamlanmıştır.
Bölümümüz için 31.12.2024-31.12.2030 tarihleri arasında, üç + üç (3+3) yıl toplam altı (6) yıl için geçerli olmak üzere TAM AKREDİTASYON kararı verilmiştir.

TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI DERSİMİZDEN ÇEŞİTLİ GÖRÜNTÜLER