Turizm Fakültesi

DOÇ. DR. AHMET ÇAVUŞ’A AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜLÜ

Üniversitemizin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Akademik Teşvik Ödülleri 20 Ekim Cuma günü Üniversitemizin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Yusuf TEKİN, Erzurum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, Millet Vekilleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, Rektörler, Akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşmiştir. Açılış töreni akabinde üniversitemiz bünyesinde Akademik Performans Ödülleri dağıtılmış ve Toplumsal Katkı kategorisinde fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ üçüncülük ödülü almıştır. Ödül Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından kendisine takdim edilmiştir. Hocamızı tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.