Adalet Meslek Yüksekokulu

Mezuniyet Tek Ders Sınavı Duyurusu

Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20’inci Maddesinin 6’ıncı Fıkrasının d) bendi “Mezuniyetleri için yarıyıl/yılsonunda devam ve/veya uygulama şartlarını yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler için bir defaya mahsus olmak üzere, tek derse kaldığı yarıyıl/yıl veya bütünleme sınav dönemi sonunda yapılan sınavdır.” gereğince; Yüksekokulumuzda yapılacak olan tek ders sınavının tarih, yer ve saati aşağıda tablo halinde çıkarılmıştır.

Bu kapsamda müracaat edecek öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sırasıyla “Öğrenim Talepleri-Başvuru ve Talep Dilekçeleri- Dilekçe Türü” kısmında yer alan “Mezuniyet Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesini” eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Öğrenci Danışmanı tarafından sınava girmesi uygun görülen öğrencilerin listesi 7 Şubat 2024  tarihinde Yüksekokulumuz web sayfasında ilan edilecektir. Sınavlar yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

Not: “Zorunlu Staj” dersi olan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

Tek Ders Sınavı Başvuru Tarihleri

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması