Adalet Meslek Yüksekokulu

AGNO Yükseltme Sınavı Duyurusu

Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20’inci Maddesinin 6’ıncı Fıkrasının g) bendi “İzlediği programın normal süresi sonunda mezuniyet durumuna gelmiş, ancak AGNO’su 2,00’dan düşük olduğu için mezun olamayan öğrencilere AGNO’larını 2,00 veya üzerine çıkarmaları için diledikleri derslerden sınırsız sınav hakkı tanınarak yapılan sınavlardır.” gereğince; Yüksekokulumuzda yapılacak olan AGNO yükseltme sınavının tarih, yer ve saati aşağıda tablo halinde çıkarılmıştır.

Bu kapsamda müracaat edecek öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sırasıyla “Öğrenim Talepleri-Başvuru ve Talep Dilekçeleri- Dilekçe Türü” kısmında yer alan “Mezuniyet AGNO Baraj Sınav Hakkı Talep Dilekçesini” eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Sınavlar yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

AGNO Yükseltme  Sınavı Başvuru Tarihleri