Bilgisayar Mühendisliği

UME Sözleşmesi Hakkında (Güncel)

UME almaya hak kazanan öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri yapması gerekmektedir.

1. UME Sözleşmesi yazdırıldıktan sonra, UME başlangıç tarihi olarak bahar dönemi ders başlangıcı, UME bitiş tarihi olarak bahar dönemi ders bitiş tarihi yazılarak, öğrenci tarafından imzalanmalıdır.
  2. İmzalanan sözleşmeler en geç 16.12.2022 cuma günü 17.00’a kadar Arş. Gör. Satuk Buğrahan ÖZTÜRK’e teslim edilmelidir. (Odada bulamamanız durumunda kapının altından atabilirsiniz.)
  3. Sözleşmelerini imzalamayan öğrenciler UME haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Not: Firmalarla iletişim kurabilen öğrenciler işlemleri hızlandırmak adına 19.12.2022 tarihinden sonra Dr. Öğr. Üyesi Tolga AYDIN’dan sözleşmesini alıp, doğrudan firmayla iletişime geçip kendileri de imzalatabilirler. Bu durumda ıslak imzalı sözleşme taratılıp firmaya gönderilecek, firma tarafından ıslak imzalandıktan sonra taratılıp geri alınabilecektir.

UME Sözleşmesi