Bilgisayar Mühendisliği

Mezuniyet Töreni

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak örgün öğretim, ikinci öğretim ve ingilizce programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizi başarıyla mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Özellikle bu yıl, İngilizce örgün öğretim programımızdan ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi, dört yıl boyunca azim ve kararlılıkla sürdürdükleri çalışmalarının sonucunda elde ettikleri bu başarıdan dolayı yürekten kutluyoruz. Gösterdikleri çaba, fedakarlık ve başarılar bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Mezunlarımızın aldıkları eğitim ve kazandıkları yetkinlikler sayesinde gelecekte birçok alanda önemli başarılara imza atacaklarına olan inancımız tamdır.

Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik eden, destek olan ve katkı sağlayan tüm akademik ve idari personelimize, ailelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mezun olan öğrencilerimize kariyerlerinde ve ilerleyen hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek dileriz. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir, yollarının açık olmasını temenni ederiz.