Felsefe

Fakültemizde Proje Hazırlama ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörlüğümüz tarafından organize edilen ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTCAN, Prof. Dr. Mustafa SÖZBİLİR ve Prof. Dr. Turgut GÖĞEBAKAN ile Proje Yazma Ofisi Koordinatörlüğünden uzman akademisyenlerin katılımları ile fakültemiz konferans salonunda saat 10.00-12.00 saatleri arasında proje hazırlama ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen bu toplantıda proje yazma konusunda yararlı bilgiler verildi. Öğleden sonra saat 14.00-16.00 saatleri arasında fakültemiz toplantı salonunda Proje Yazma Ofisi Koordinatörlüğünden uzmanlar, fakültemiz akademisyenleri ile birebir görüşüp onlara proje yazma konusunda rehberlik desteği sağladı. Toplantıya bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mine KAYA KEHA, Dr. Öğr. Üyesi Kutsi KAHVECİ ve Dr. Öğr. Üyesi Filiz BAYOĞLU KINA katılım sağladı.