Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü

Analiz Listesi

Kod:

Analiz:

Yöntem

001

Nem/Rutubet tayini

ISO 1442

002

Kül

TS 1746 ISO 936

003

Yağ

TS 1744

004

Ham Protein

AOAC 2001.11

005

pH

TS 1728 ISO 1842

006

Tuz

TS 6236 ISO 3496

007

Hidroksiprolin-Kolajen

TS 6236 ISO 3496

008

Nitrit ve Nitrat(her biri)

NMKL 165

009

Renk

 

010

Su Aktivitesi (aw)

 

011

Tekstür Analizi

 

012

TBARS

 

013

TVB-N

 

014

Akrilamid Analizi

 

015

Termal Analiz

 

016

Balda Nem

IHC (Bölüm No:1)

017

Balda HMF

IHC (Bölüm No:5)

018

Balda Diastaz

IHC (Bölüm No:6) TS 3036

019

Balda Prolin

IHC (Bölüm No:10) TS 13357

020

Sorbik ve Benzoik (her biri)

NMKL 124

021

Serbest yağ asitliği

 

022

Toplam esansiyel (uçucu) yağ oranı

 

023

Yağ asitleri kompozisyonu

 

024

Yağ asitleri kompozisyonu (ekstraksiyon dahil)

 

025

Enterobacteriaceae

ISO 21528-2

026

Maya-Küf

ISO 21527-1 ISO 21527-2

027

Aerobik Koloni Sayımı

TS EN ISO 4833-1

028

Laktik asit bakterisi

 

029

Gıda Ürünlerine Spesifik Analizler

Talep edilen analize göre belirlenir

Not: Listede bulunmayan analizler için laboratuvarımızla irtibata geçiniz.