Hukuk Fakültesi

2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Neticesinde Fakültemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

Yatay geçişine engel olmadığına dair belgelerin en geç kesin kayıt tarihinin bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir. Aksi halde kayıt talebiniz reddedilecektir. Ayrıca kesin kayıt sırasında eksik evrak ya da yanıltıcı beyan veya belge verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları yapılmış olsa bile kayıtları başka bir bildirime gerek kalmaksızın silinecektir.

Kesin kayıt yaptırdıktan sonra hangi derslerden muaf olacağınız ve hangi sınıfa intibakınızın yapılacağı “Muafiyet ve İntibak Komisyonunca” belirlenecektir. Bu nedenle kabul edildiğiniz sınıf değişiklik gösterebilir.