Hukuk Fakültesi

BÜTÜNLEME SINAV YERİ DEĞİŞİKLİĞİ

Fakültemizde 30.06.2024 Pazar günü ÖSYM tarafından saat 13.00’e kadar sınav yapılacağı bildirildiğinden aynı gün ve saatlerde fakültemizde yapılacak olan Devletler Umumi Hukuku (saat 11.00) ve Ceza Hukuku Özel Hükümler (saat 13.00) bütünleme sınavları çakışma göstermektedir. ÖSYM sınav yerleri değiştirilemeyeceği için söz konusu derslerin sınav yerlerinin değiştirilmesi zaruriyeti meydana gelmiştir. Zira sınav gün ve saatinin değiştirilmesi öğrencilerin daha öncesinde konaklama ve bilet alma işlemleri dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecekleri düşüncesiyle uygun görülmemiştir. ÖSYM sınavlarında binaya harici giriş-çıkışlar yasak olduğu için bu derslerin sınav günü ve saati aynı olmak üzere sınav yerleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan ana bina amfi 1 ve amfi 2 derslikleri olarak değiştirilmiştir. Bilgi edinilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için hassasiyet gösterilmesi hususunda gereğini rica ederim.

İİBF Konum