Sosyal Hizmet Bölümü

Sosyal Hizmet Günü

Dünya Sosyal Hizmet Günü Programı öğretim üyelerimiz ve bölüm öğrencilerimizin katılımıyla fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında bölümümüz Araştırma Görevlisi Çağla Abdan tarafından sosyal hizmet günü tarihçesi ve 2022 yılının teması olan “Yeni Bir Eko-Sosyal Dünyayı Birlikte İnşa Etmek: Kimseyi Geride Bırakmamak” ele alınarak açılış konuşması gerçekleştirilmiştir. Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları sosyal hizmet disiplininde mesleki rolleri tanıtan canlandırma, şiir ve müzik dinletileri, işaret dili gösterisi sunulmuştur. Etkinliğin sonunda Oltu Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan Sosyal Hizmet Uzmanı İhsan Taşçi tarafından “Tıbbi Sosyal Hizmet” konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.