Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansına Katılarak Üniversitemizi Temsil Eden Bölüm Öğrencimiz Oğuzhan KARASU’yu Tebrik Ederiz.

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından bu yıl 18-19 Ekim tarihlerinde Millet Kütüphanesinde ISC TURKEY Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansının 16’ncısı düzenlendi.

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Eğitim Uzmanı Eren Hasipek’in moderatörlüğünü yaptığı oturumlarda, Üniversitemiz Yönetim Bilişim sistemleri öğrencisi Oğuzhan Karasu, kendilerinin geliştirdiği Cyberorbit Uygulamalı Web Sızma Eğitim Platformunu tanıttı.

Öğrencimize siber güvenlik ekosistemine bulunduğu katkıdan dolayı Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Alpaslan Kesici tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.