Fars Dili ve Edebiyatı

3rd International Conference on Iqbal’s Ideology of Peace&Progress

Fars Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Prof. Dr. Nimet Yıldırım, 7-9 Kasım 2023 tarihleri arasında Pakistan Lahore College for Women University ev sahipliğinde düzenlenen “International Conference on Iqbal’s Ideology of Peace&Progress” konulu uluslararası sempozyumun Türkiye temsilcisi olarak davet edildi. Birçok  ülkeden akademisyenin; Türkiye Lahor başkonsolosu Sayın Durmuş Baştuğ ile Lahor İran Kültürevi kültür ataşesi Sayın Cafer Ronas’ın da katılımıyla gerçekleştirilen programda Prof. Dr. Nimet Yıldırım’da davetli konuşmacı olarak konuşmalarını gerçekleştirdi. Programın sonunda Lahore College for Women University rektör yardımcısı Prof. Dr. Faaleha Zahra KAZMI tarafından Prof. Dr. Nimet Yıldırım’a plaket takdim edildi.