İnşaat Mühendisliği

İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Başvuruları

İşletmede Mühendislik Eğitimi (İME) yönergesine göre, İME başvuru hakkına sahip olan öğrencilerin tercihlerini 10.11.2023 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar danışman onaylı İME Başvuru formunu ve transkriptini ilgili Araştırma Görevlisine teslim etmelidirler. Öğrencinin beş tercih yapma hakkı bulunmaktadır. İlgili dokümanlar için web sayfasında bulunan “Lisans” sekmesi altındaki İME sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Komisyon üyeleri görev dağılımları;
-Örgün Öğretim (Ö.Ö.) öğrenci numarası tek sayı olan öğrenciler Arş. Gör. Nur TURAN ( nur.sunar@atauni.edu.tr)
-Örgün Öğretim (Ö.Ö.) öğrenci numarası çift sayı olan öğrenciler Arş. Gör. Oğuzhan ÇELEBİ ( celebioguzhan@atauni.edu.tr )
-İkinci Öğretim (İ.Ö.) öğrenci numarası tek sayı olan öğrenciler  Arş. Gör. Gamze ÜÇDEMİR ( gamzeucdemir@atauni.edu.tr )
-İkinci Öğretim (İ.Ö.) öğrenci numarası çift sayı olan öğrenciler Arş. Gör. Kadir GEZİCİ ( kadirgezici@atauni.edu.tr )

İşletmede Mesleki Eğitim (İME) kontenjanları için tıklayınız.

UYARI: Başvuru sürecinde şirketlerle iletişime geçilmemesi, soruların ilgili araştırma görevlisine bildirilmesi gerekmektedir.