Kimya

Kimya Bölümü Üniversite Oryantasyon Programında Yeni Öğrencilerini Karşıladı

Kimya Bölümü, yeni dönem oryantasyon programı ile heyecanla beklenen yeni öğrencilerini karşıladı. Atatürk Üniversitesi Garaj Okuma Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, hem kimya bölümü öğrencilerine hem de diğer birimlerden gelen öğrencilere bölümü tanıtma ve bir araya gelme fırsatı sundu.

Yeni öğrenciler, kimya bölümünün zengin bilimsel mirası ve öğrenme olanakları hakkında daha fazla bilgi edinme şansı buldular. Oryantasyon programı sırasında öğrencilere, kimyanın temel prensipleri, laboratuvar teknikleri ve gelecekteki derslerinin önemli bileşenleri hakkında sunumlar yapıldı.

Program, öğrencilere aynı zamanda üniversite genelindeki çeşitli olanakları ve toplulukları tanıtmak için tasarlandı. Kimya bölümü öğrencileri, diğer birimlerden gelen öğrencilerle tanışma ve farklı disiplinlerdeki arkadaşlarıyla işbirliği yapma fırsatı buldular.