Kimya

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kimya Bölümü Oryantasyon Programı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kimya Bölümü Oryantasyon Programı ve 1. sınıf öğrencilerimize yönelik önlük giydirme töreni, Fen Fakültesi Orhan Yavuz Amfisi’nde yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile Kimya Bölümü öğretim üyeleri ve elemanlarının katılımıyla yüz yüze gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çavuşoğlu, Kimyagerler Derneği Genel Başkanı Sayın İkram Cengiz ve sponsor firmamız Monolab’ın Genel Koordinatörü Sayın Elif Taş Ay misafir olarak katıldı. Törende konuşma yaparak öğrencilerimize sektördeki yenilikler ve kimya biliminin önemi hakkında değerli bilgiler sundular. Kimya Bölümü öğrencilerimiz, mesleki hayatlarına attıkları bu anlamlı günde beyaz önlükleri giydirildi. Törende ayrıca, öğrencilerimize akademik ve mesleki kariyerlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.