Makine Mühendisliği

Yaz Okulunda başka üniversiteden ders alacak öğrencilerin dikkatine !!!

Yaz okulunda diğer üniversiteden ders alacak öğrencilerin notlarının kabul edilebilmesi için Fakülte Yönetim Kurulu tarafından dersi alabileceğine dair kararın olması gerekmektedir. Bu nedenle başka üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerin eğitime başlamadan önce izlemesi gereken yol aşağıda belirtilmiştir.

1- İlk olarak “Ek 1- Yaz Okulu Başka Üniversiteden Ders Alma Dilekçesi” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalı, ilgili dersin ya da derslerin içerikleri (Gideceğiniz üniversitede alacağınız dersin içerikleri), dilekçeye eklenmeli, sizin ve danışmanınızın imzaları muhakkak atılmalıdır. (Dilekçenizin PDF formatında olması gerekmektedir, lütfen JPEG formatında göndermeyiniz. İmzasız dilekçeler de asla işleme alınmayacaktır)

2- “Ek 2- Değerlendirme Sonuç Raporu” ve “Ek 3. Liste Sonuç” belgeleri WORD formatında doldurulmalı ve RAR dosyasına bu şekilde eklenmelidir.

3-  Doldurulan evrakları RAR dosyası olarak muhmak@atauni.edu.tr adresine mail olarak atınız. Bölüm sekreterliğine elden dilekçe vermenize gerek yoktur. Bütün işlemler mail yoluyla yapılacaktır. (Mailde konu başlığı olarak “Yaz Okulu İntibak Dilekçesi” yazmayı unutmayınız. Rar dosyasını örnek verildiği gibi isimlendiriniz. Ercan_Dogan_050100329)

4- Yapılan değerlendirmeler belli aralıklarla (genelde haftalık) olarak fakültemizin sayfasından duyurulmaktadır. Dilekçenizin üstünden 15 gün geçmesine rağmen değerlendirmeniz yapılmamış ise  muhmak@atauni.edu.tr  adresine durumu anlatan bir mail yazınız.