Makine Mühendisliği

Makine Laboratuvar Dersi

Laboratuvar II dersini alan öğrencilerimizin dikkatine;
 Yükseköğretim Kurulunun almış olduğu karar neticesinde bir sonraki karara kadar eğitim-öğretimin uzaktan ya da hibrit bir şekilde yapılacağı bildirilmişti. Bu kapsamda Laboratuvar II dersi de uzaktan eğitim yoluyla sürdürülecektir. Bu süreç ağıda belirtildiği gibi uygulanacaktır.
  • Öğretim elemanlarımızın çekmiş olduğu videolar, her hafta perşembe günü bölümümüz web sayfası “Öğrenciler (Lisans)” sekmesi altında yer alan “Makine Laboratuvar Dersi” sekmesi üzerinden sizlerle paylaşılacaktır. Hangi tarihte hangi deneyin paylaşılacağı ‘’Şubat_2023 Makine Lab II Deney Föyü’’ içeriğinde yer almaktadır. İlk deneyimiz 09.03.2022 Perşembe günü paylaşılacaktır. 
  • Deney raporlarını hazırlamanız için bir hafta kadar süreniz olacaktır. İlgili raporları, o deneyden sorumlu olan araştırma görevlisine göndermeniz gerekmektedir.. (’Şubat_2023 Makine Lab II Deney Föyü’’ içeriğinde deneylerden sorumlu arkadaşların isimleri yazmaktadır). !!!Unutmayın yeni bir deney yüklendiğinde eski deney silinecektir.  
  • İlerleyen süreçlerde vize tarihlerinin değişme ya da yüz yüze eğitime geçilebilme ihtimalileri olduğundan dolayı Laboratuvar II dersi için Bölümümüz sayfasından yapılacak duyuruları takip etmeniz önemle rica olunur.
Laboratuvar II dersi ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları Arş. Gör. Ercan DOĞAN’a mail yoluyla sorabilirsiniz. 
Makine Laboratuvarı Dersleri Koordinatörü
Arş. Gör. Ercan DOĞAN
 Email: ercan.dogan@atauni.edu.tr