Hakkımızda

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 124 sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile belirlenmiş görevleri gerçekleştirmek üzere kurulmuştur.

Zaman içerisinde çeşitli yaklaşımlarla hizmetlerini sürdüren Başkanlığımız, 2015 yılında merkezi yapıda hizmet verme anlayışıyla hizmetlerini kendisine ait binasında vermeye başlamıştır.

Başkanlık tarafından yürütülen iş ve işlemler dijital çağın gerektirdiği teknik altyapıyı kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda olmak üzere eğitim-öğretim ile ilgili süreçler yazılımı Üniversitemize ait olan Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yürütülmektedir.

Başkanlık bünyesinde yürütülen süreçler ile ilgili işlemler;

·      Eğitim-Öğretim Şube Müdürlüğü

·      Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü