Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Değerli öğrencilerimiz,

Oltu Yerleşkesi Sınıflar Arası Futbol Turnuvası 24-25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecektir. Turnuvaya ilişkin kurallar ve detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir.

1-Turnuva başvuruları ücretsiz olup 17-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.

2-Başvuru için takım kaptanlarının Arş. Gör. Mehmet GÖZEL veya Arş. Gör. A. Yiğit GÜNGÖR ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

3-Turnuvaya başvurmak için 6 Asil oyuncu bulunması zorunludur. Yedek oyuncu sayısı en fazla 3 olabilir.

4-Her takım tek bir sınıftan oluşmalıdır.  (Yeterli sayıya ulaşamayan sınıflara yetkililerin bilgisi dahilinde oyuncu alma izni verilecektir.)

5-Maçlar 25’er dakikalık iki devreden oluşacaktır. Beraberlik durumda direkt penaltı atışlarına gidilecektir.

6-Turnuva tek maçlık eleme usulü ile gerçekleştirilecektir.

7-Kazanan takıma kupa ve bireysel madalyaları takdim edilecektir.