Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi
7 Mart 2024
11:00 - 13:00

TradingView, kodlayıcılar, ekonomistler ve finansal analiz uzmanları gibi profesyonel kullanıcıların geniş veri ve bilgi yelpazesine kolayca erişebilmelerini sağlayan kapsamlı analitik araçlar sunma amacıyla geliştirilmiş bir platformdur. Tradingview ayrıca Ekonomik Takvim, Takipçi ve Teknik Analiz için oldukça geniş bir yelpazede araçları sunmakla beraber, kullanıcıların birbirleriyle etkileşime girmesine de imkan veren özelliklere de sahiptir. Tradingview ile finansal piyasalarda işlem gören bir çok finansal ürüne ulaşabilmek mümkündür. TradingView, geniş veri ve bilgi yelpazesi sunmanın yanı sıra analitik araçlarla da donatılmıştır. Örneğin, Hisse Senedi Tarayıcısı ile hisse senedi piyasalarını inceleyebilir ve herhangi bir portföy için uygun varlıkları kolayca bulabilirsiniz. Tüm bu özellikler ve daha fazlası TradingView platformunda mevcuttur.