Peyzaj Mimarlığı Bölümü

ELASA 2024 Türkiye Toplantısı Açık Çağrı

Sevgili Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri,

2024 yılının ELASA toplantısı için sizleri İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecek ELASA 2024- Türkiye Toplantısına gönüllü olarak katılmaya davet ediyoruz.

ELASA (Avrupa Peyzaj Mimarlığı Öğrenci Topluluğu), Avrupa genelindeki peyzaj mimarlığı öğrencileri arasındaki dayanışmayı, işbirliğini, fikir alışverişini ve anlayışı teşvik eden uluslararası bir öğrenci topluluğudur. 1990 yılından bu yana, her yıl geleneksel yaz toplantısı ve daha küçük bir ilkbahar toplantısı düzenlenmektedir. 2024 yılında “Peyzaj Hafızası” temasıyla Türkiye’de gerçekleşecek olan ELASA ilkbahar toplantısının organizasyon ekibinde gönüllü olabilirsiniz.

Gönüllü olmak isteyen öğrencilerin bağlantıdaki belgeyi

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeofrntAOieLHqWXA_C_Mfl7Eyal6B0kuu13BhOptX4m57Z4g/viewform) doldurarak 30 Kasım’a başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru süreci iki aşamalı olup 7 Aralık’ta ön seçim sonuçları ilan edilecektir. Gönülülük sürecinde ise etkinlik öncesi ve etkinlik sırasında plananan iş paketlerinde yer almanız planlanmaktadır. 3-9 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında konaklama, ulaşım ve yemek ihtiyaçlarınız organizasyon giderleri kapsamında karşılanacaktır.