Rus Dili ve Edebiyatı

Rus Dili Bölümü Erasmus Plus Kapsamında Moskova Devlet Üniversitesinden Gelen Akademisyenlere Ev Sahipliği Yaptı

Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü, Erasmus Plus kapsamında Moskova Şehir Üniversitesi ve Voronej Devlet Üniversitesi’nden gelip seminer veren akademisyenlere ev sahipliği yaptı. Moskova ve Voronej üniversitesilerinden gelen akademisyenler, farklı günlerde; hem kendi üniversitelerini tanıttılar hem de Rus Dili, Rus Edebiyatı ve Rus Kültürü üzerine çeşitli bilgiler verdiler. Erzurum’da olmaktan çok büyük memnuniyet duyduklarını belirten Rus hocalar, kendilerine bu fırsatı sundukları için başta üniversite Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis Değirmençay’a ve Rus Dili Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bahar Demir’e ayrı ayrı teşekkür ettiler. Oldukça verimli geçen bu etkinliğe bölümün diğer öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.