Rus Dili ve Edebiyatı

Rus Dili ve Edebiyatı Öğrencilerinin Dikkatine !

Moskova Şehir Pedagoji Üniversitesi Beşeri Bilimler Enstitüsü bünyesindeki Yabancı Dil Olarak Rus Dili Eğitim Merkezi “Rus Dili ve Kültürü” adlı ücretsiz oryantasyon kursu düzenleyecektir. Kurs Moskova Şehir Pedagoji Üniversitesi Beşeri Bilimler Enstitüsü’nün Rus dilini dünya çapında tanıtma ve yaygınlaştırma alanındaki eğitim ve mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde organize edilecektir. Program Rusçayı öğrenmeye başlayan ve A2 seviyesine hakim yabancı öğrenciler için temel dil ve kültürel yeterliliklere ayrılacak 5 adet ders içermektedir. Dersleri başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifika verilecektir. Dersler 18 Ekim 2021 tarihinde başlayacak olup program kayıt olan öğrencilere belirtilen tarihe kadar olan süreç içerisinde duyurulacaktır.

Oryantasyon kursuna kayıt için doldurmanız gereken form ve duyuru metni aşağıda verilen linkte yer almaktadır.