Rus Dili ve Edebiyatı

RDE Bölüm Oryantasyonu Yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında birim oryantasyon programımız 11.10.2023 tarihinde, saat 11:00-12:00 arasında A-Z06 adlı amfide gerçekleşmiştir. Bu programa bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Rahman Özdemir, bölüm başkan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Taşkesenligil ve Arş. Gör. Dr. Can Karayel’in yanı sıra Arş. Gör. Dr. Özlem Ünsal ve hazırlık sınıfı danışmanı Arş. Gör. Onur Yıldız katılmıştır. 41 öğrencinin katıldığı program kapsamında bir sunum yapılmış ve bu sunum kapsamında üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında bilgiler verilmiştir. Program sonunda öğrencilere bir anket uygulaması yapılmış ve öğrencilerin görüş ve düşünceleri alınmıştır. Anketlerden alınan sonuçlara göre öğrenciler, sunumu oldukça faydalı bulmuş üniversite, fakülte ve bölüm hakkında birçok bilgiye ulaşmışlardır.