Rus Dili ve Edebiyatı

Moskova Şehir Pedagoji Üniversitesi’nde Masterclass Etkinliği

Dr. Öğretim Üyesi Hadi Bak Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miraslarından Olan Çay ve Kahve Düzenleme Etkinliğinde Yer Aldı

Türkiye’nin kültür, sanat ve tarihinin tanıtıldığı, aynı zamanda Türkçe öğretiminin yapıldığı Moskova Yunus Emre Enstitüsü temsilcileri, Moskova Şehir Pedagoji Üniversitesi Beşeri Bilimler Enstitüsü’nde öğrencilerle bir araya gelerek masterclass etkinliği düzenlendi. Moskova Şehir Pedagoji Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak görev yapan bölümümüz öğretim üyesi Hadi BAK’ın Türk kültürünün temelleri üzerine verdiği ders çerçevesinde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmaları Beşeri Bilimler Enstitüsü Müdürü Viktor Kirillov ve Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Ülker tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Hadi BAK Türk gelenekleri üzerine bir seminer verdi. Hadi BAK’ın sunumunun ardından Türk Kültürü Merkezi temsilcileri Türk çayı ve Türk kahvesinin hazırlanması üzerine bir masterclass düzenleyerek etkinliğe katılanlara Türk baklavası ikram etti.