Sanat Tarihi
Next slide

Haberler/Duyurular

Fedek Değerlendirme Toplantıları

Akredite olma sürecinde tamamlanan denetimlerinin ardından FEDEK heyetinin bölümlerle ilgili hazırladıkları gözlem raporları değerlendirmeye alındı. FEDEK heyetinin gözlem raporları doğrultusunda bölümlerin hazırladığı cevap dosyaları, 23 Kasım 2022 tarihinde fakülte kurulu salonunda gerçekleştirilen toplantıda etraflıca ele alınarak, FEDEK sürecinde fakültemizin ve ilgili bölümlerin her yönden daha güçlü hale getirilmesi için çözüm önerileri sunuldu. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Efendioğlu’nun ve ilgili Bölüm Başkanlarının katıldığı toplantıda FEDEK değerlendiricilerinin denetleme raporlarında geçen tüm ana ölçütlerin ve alt ölçütlerin eksiksiz bir şekilde tamamlanması/daha güçlü hale getirilmesi adına hızlı ve somut adımlar atılması yönünde kararlar alındı.