Tıp Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Üyelerine Yönelik Olarak “Eğitim Becerilerini Geliştirme” Programları Devam Ediyor…

26-29 Şubat 2024 tarihleri arasında “Eğitim Becerilerini Geliştirme” programı düzenlenmiş bu eğitim programında, eğiticilerin eğitim becerilerinin gelişimine yönelik programların düzenlenmesinin kurumsal hale getirilmesi için fakültemizde görev yapmakta olan 15 kişilik bir çekirdek ekibin eğitici eğitimi programları düzenlemeleri amaçlanmıştı. Bu kapsamda Fakültemizde görev yapmakta olan ve öncelikle eğitici eğitimi programlarına katılmamış olan öğretim üyelerinden başlanarak tüm öğretim üyelerine yönelik, periyodik eğitim programları düzenlenmesi, sürekli yenileşim ve gelişim adına aktif bir süreç yürütülmesi için eğitim programlarına başlandı.

2023-2024 Eğitim öğretim dönemi için 15’er kişilik toplamda 30 öğretim üyemizin eğitim becerilerinin geliştirilmesine yönelik 3-7 Haziran ve 10-14 Haziran 2024 tarihlerinde beşer günlük iki eğitim programı düzenlendi.

İnteraktif gerçekleştirilen beş günlük programın sonunda Fakülte dekan yardımcılarımız Prof. Dr. M. Hamidullah UYANIK ve Prof. Dr. Kemalettin ÖZDEN tarafından eğitime katkıda bulunan ve katılımcı öğretim üyelerimize teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.

Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından başlanan bu eğitim programlarının, 2024-2025 Eğitim öğretim döneminden itibaren tüm öğretim üyelerimizi kapsayacak şekilde periyodik olarak sürdürülmesi planlanmaktadır.

 

                                                                                                                              Tıp Fakültesi Dekanlığı

0307 Haziran 2024 Eğitim Programı

1014 Haziran 2024 Eğitim Programı