ATAUNİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tanıtım
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Fakülte Strateji Planı
Organizasyon Şeması, Kurul Ve Komisyonlar
TURAK
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Komisyonlar
Personel
Akademik Personel
Dekanlık Çalışanları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Eğitim
Akademik Takvim
Ders Programları
Müfredatlar
Ders İçerikleri
Staj Yönergeleri
Azami Süre Sonu Sınavları
Erasmus
Öğrenci Kulüpleri
Mezunlar
ÖSYM
Yönerge & Mevzuatlar
Yönergeler ve Mevzuatlar (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Bölüm Staj Yönergeleri
Lisansüstü
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İstatistikler
Özet Bilgi
Ders Kayıt Oranları
Kayıtlı Öğrenciler
Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler
Kuruluşundan Bugüne Öğrenciler
Program İstatistikleri
Mezun Öğrenciler
Kontenjan & Puanlar
Dergiler
Journal of Silk Road Tourism Research
Gastro World
Özel Şartlar
Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları Açıklamalar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
İletişim
Eski Site
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tanıtım
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Fakülte Strateji Planı
Organizasyon Şeması, Kurul Ve Komisyonlar
TURAK
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Komisyonlar
Personel
Akademik Personel
Dekanlık Çalışanları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Eğitim
Akademik Takvim
Ders Programları
Müfredatlar
Ders İçerikleri
Staj Yönergeleri
Azami Süre Sonu Sınavları
Erasmus
Öğrenci Kulüpleri
Mezunlar
ÖSYM
Yönerge & Mevzuatlar
Yönergeler ve Mevzuatlar (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Bölüm Staj Yönergeleri
Lisansüstü
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İstatistikler
Özet Bilgi
Ders Kayıt Oranları
Kayıtlı Öğrenciler
Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler
Kuruluşundan Bugüne Öğrenciler
Program İstatistikleri
Mezun Öğrenciler
Kontenjan & Puanlar
Dergiler
Journal of Silk Road Tourism Research
Gastro World
Özel Şartlar
Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları Açıklamalar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
İletişim
Eski Site
19 Kasım 2024
2024-2025 Güz Yarı Yılı Ara Sınav Programı
Güncel-2024-25_güzvize
İndir