Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
TURİST REHBERLİĞİ UYGULAMA EĞİTİM GEZİSİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
Turizm Fakültesi, 25. Ulusal Turizm Kongresi’nde
HABERLER
HABERİ OKU
Fakültemizde 2025-2026 Güz Dönemi Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi
HABERLER
HABERİ OKU
Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Gerçekleştirildi
HABERLER
HABERİ OKU
Erzurum Palan Otel Genel Müdürü Güney’den Fakültemize Ziyareti
HABERLER
HABERİ OKU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Akreditasyon Belgesi Takdim Edild
HABERLER
HABERİ OKU
Doç. Dr. Nilgün Sanalan Bilici Emekliliğe Uğurlandı
HABERLER
HABERİ OKU
Turizm Rehberliği Bölümü Çift Anadal ve Yandal İş Birliklerine Bir Yenisi Daha Ekledi
HABERLER
HABERİ OKU
Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet ÇAVUŞ’tan Çift Anadal ve Yandal Programlarına Yönelik Kapsamlı Tanıtım
HABERLER
HABERİ OKU
Temiz Çevre, Temiz Kampüs” Etkinliğiyle Batı Kampüsü Tertemiz!
HABERLER
HABERİ OKU
Atatürk Üniversitesinde “Gastro-Diplomasi” Buluşması: Türk Mutfağı, Bilim Ve Kültürle Yoğruldu
HABERLER
HABERİ OKU
Kültür ve Tarihle Dolu Bir Gün!
HABERLER
HABERİ OKU
Prof. Dr. Cem IŞIK’tan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
HABERLER
HABERİ OKU
Turizm Fakültesi’nde Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı!
HABERLER
HABERİ OKU
Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Başçakmak İlk ve Ortaokuluna Anlamlı Ziyaret
HABERLER
HABERİ OKU
Atatürk Üniversitesi’nden Kültür Turizmine Katkı: Puşkin ve Redhouse Paneli Yoğun İlgi Gördü
HABERLER
HABERİ OKU
Turizm Fakültesinden 49. Turizm Haftası Kapsamında Turizm Lisesine Ziyaret
HABERLER
HABERİ OKU
TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK İftar Programı Düzenlendi
HABERLER
HABERİ OKU
Turizm Fakültesi Ev Sahipliğiyle Erzurum Gastronomi Turizmi Çalıştayı Gerçekleştirildi
HABERLER
HABERİ OKU
Turist Rehberliği Uygulama Gezileri Hakkında Duyuru 3 (24.02.2025)
HABERLER
HABERİ OKU
Dekan Yardımcısı Ahmet ÇAVUŞ’a Profesörlük Ataması
HABERLER
HABERİ OKU
Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu Fakültemiz Dekan Yardımcılığına Atandı
HABERLER
HABERİ OKU
Turist Rehberliği Uygulama Gezileri Hakkında Duyuru 3 ( ACENTA BİLGİLERİ)
HABERLER
HABERİ OKU
Haberler
Tümü
30 Eylül 2025
Gastronomi Lisesi Yetenek Sınavlarına Önemli Katkı
29 Eylül 2025
Turizm Fakültesi, 25. Ulusal Turizm Kongresi’nde
23 Eylül 2025
Fakültemiz 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi “Genişletilmiş Akademik Kurul”toplantısı Yapıldı
19 Eylül 2025
Fakültemizde 2025-2026 Güz Dönemi Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi
19 Eylül 2025
Turizm Fakültesi ve ATAÖGEM İş Birliğiyle Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Gerçekleştirildi
4 Eylül 2025
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Şube Müdürlüğü’nden Anlamlı Ziyaret
4 Eylül 2025
Erzurum Palan Otel Genel Müdürü Güney’den Fakültemize Ziyaret
9 Temmuz 2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi
Duyurular
Tümü
3 Ekim 2025
2025-2026 TUİ Bölümü Güz Yarıyılı Lisansüstü Ders Programı
24 Eylül 2025
2025-2026 GMS Bölümü Güz Yarıyılı Lisansüstü Ders Programı
18 Eylül 2025
Turizm Fakültesi TRE-TUİ-GMS 2025-2026 Güz Ders Programları
4 Eylül 2025
Turizm Rehberliği 2. ve 3. Sınıf Öğrencileri İçin Çift Anadal ve Yandal Başvuruları
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı “BÜTÜNLEME” Sınav Programı 18.06.2025 (Güncel)
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı ÜSD ve ORTAK DERSLER Final Sınav Programı
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı
Etkinlikler
Tümü
19
Eylül
2025
Turizm Fakültesi ve ATAÖGEM İş Birliğiyle Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Gerçekleştirildi
16
Eylül
2025
Turizm Fakültesi ve ATAÖGEM işbirliği ile iki eğitimle sizlerleyiz
02
Mayıs
2025
Turizm Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Programı
24
Nisan
2025
Atatürk Üniversitesi’nden Kültür Turizmine Katkı: Puşkin ve Redhouse Paneli Yoğun İlgi Gördü
16
Nisan
2025
Turizm Fakültesinden 49. Turizm Haftası Kapsamında Turizm Lisesine Ziyaret
Bilgi Rehberi
Akademik Takvim
Üniversite Kayıt
Ders Programları
Ders Kayıtları
Yaz Okulu
Uluslararası Öğrenciler
Yatay Geçiş
Not Dönüştürme Tablosu
Aday Öğrenci
Lisansüstü Başvuru
Çift Anadal ve Yandal Programı
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Azami Süre
Af Kanunu
Öğrenci Dekanlığı
İletişim
Tüm Duyurular
Online Pano
Bölümlerimiz
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Bilgileri
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Bilgileri
Turizm Rehberliği
Bölüm Bilgileri
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Bilgileri
Sosyal Medya Hesaplarımız
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Envelope