Turizm Fakültesi

Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Ahmet Çavuş Orhun Değişim Kapsamında Kırgızistan’ı Ziyaret Etti.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Turizm Fakültesine Orhun Değişim Programı kapsamında 14-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında görevlendirildi. Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ Kırgızistan’da turizmle ilgili üç konferansa bir televizyon programına konuşmacı olarak katıldı. Akademisyenler ve öğrenciler ile birçok etkinliğe ve kariyer programına katıldı. Manas Üniversitesi Rektörlüğüne ve çeşitli birimlere ziyaretler gerçekleştirdi. Kırgızistan’da birçok yere ve Kazakistan’da Almaatı şehrine teknik gezi gerçekleştirdi. Kırgızistan’da düzenlenen Trabzonspor şampiyonluk kutlamasında davetli olarak yer aldı.
.

AtaTurizm #AtaUni