Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Duyurular
Filtrele
19 Kasım 2025
2025-2026 Güz Yarıyılı “ÜSD Sınav Grup Listeleri” Kendi Sınavlarınızı Listeden Bulunuz. Sınav saatleri A Grubu 08.30 – B Grubu 10.00 C Grubu 11.30 şeklinde olacaktır.
17 Kasım 2025
Turizm Fakültesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Vize Sınav Programı
13 Kasım 2025
TURİZM FAKÜLTESİ ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERSLER (ÜSD) ve ORTAK ZORUNLU DERSLER SINAV PROGRAMI
3 Ekim 2025
2025-2026 TUİ Bölümü Güz Yarıyılı Lisansüstü Ders Programı
24 Eylül 2025
2025-2026 GMS Bölümü Güz Yarıyılı Lisansüstü Ders Programı
18 Eylül 2025
Turizm Fakültesi TRE-TUİ-GMS 2025-2026 Güz Ders Programları
4 Eylül 2025
Turizm Rehberliği 2. ve 3. Sınıf Öğrencileri İçin Çift Anadal ve Yandal Başvuruları
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı “BÜTÜNLEME” Sınav Programı 18.06.2025 (Güncel)
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı ÜSD ve ORTAK DERSLER Final Sınav Programı
26 Mayıs 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı
1
2
3
Sonraki »