Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Anasayfa
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Akademik Personel
Bölümler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Staj Yönergeleri
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Anasayfa
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Akademik Personel
Bölümler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Staj Yönergeleri
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Turizm Fakültesi
ATABAUM
KVKK
Gizlilik Politikası
Web Kılavuzu
Fakülte Etkinlikleri
2024-2025 Turizm Fakültesi Güz ve Bahar Etkinlikleri