Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Haberler
Filtrele
24 Ekim 2025
Erzurum Turizminin Gelişimi İçin Önemli İş Birliği: Dernek ve Turizm Fakültesi El Ele
22 Ekim 2025
Fakültemizden TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Nuh Şenol’a Hayırlı Olsun Ziyareti
16 Ekim 2025
Lezzete Engel Yok Etkinliği
16 Ekim 2025
Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çavuş’a Q1 Dergi Yayını Başarısından Dolayı Ödül
14 Ekim 2025
Turizm Fakültesi Birim Değerlendirme Sunumunu Gerçekleştirdi.
9 Ekim 2025
Erzurum’un Turizm Geleceği İçin İş Birliği Adımı
30 Eylül 2025
Gastronomi Lisesi Yetenek Sınavlarına Önemli Katkı
29 Eylül 2025
Turizm Fakültesi, 25. Ulusal Turizm Kongresi’nde
23 Eylül 2025
Fakültemiz 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi “Genişletilmiş Akademik Kurul”toplantısı Yapıldı
19 Eylül 2025
Fakültemizde 2025-2026 Güz Dönemi Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi
1
2
3
4
Sonraki »