Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Haberler
Filtrele
12 Aralık 2025
Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümlerimiz Akreditasyon Süreçlerini Başarıyla Tamamlandı!
12 Aralık 2025
Turizm Rehberliği Bölümü Akademisyenlerimiz TURAK Görevi için Batman’da
27 Kasım 2025
🌍 Ata-Turizm 8. Yurtdışı Değişim Programları Etkinliği Gerçekleştirildi!
27 Kasım 2025
🎓🌍🎓 ATA-TURİZM 5. Yurt Dışı Kariyer İmkânları Etkinliği Gerçekleşti
10 Kasım 2025
Turizm Fakültesinden Uluslararası Mezopotamya İnanç, Kültür ve Gastronomi Turizmi Kongresi’ne Tam Destek
10 Kasım 2025
TURİZM FAKÜLTESİ TABYA YÜRÜYÜŞÜ’NDE ECDADA SAYGI
10 Kasım 2025
Prof. Dr. Ahmet Çavuş’tan Uluslararası Akademik Katkı
4 Kasım 2025
Fakültemizden İki Başarılı Doktora Mezuniyeti
4 Kasım 2025
Dedeman Turizm Lisesi’nden Fakültemize Ziyaret
24 Ekim 2025
Erzurum Turizminin Gelişimi İçin Önemli İş Birliği: Dernek ve Turizm Fakültesi El Ele
1
2
3
…
5
Sonraki »