Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
ÜBYS
ÖBS
E-POSTA
PERSONEL
ÖĞRENCİ
GÖREVLİ
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Turizm Fakültesi
Dekanlık
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Dekanlık Çalışanları
Fakülte Kurulu
Komisyonlar
Akademik Personel
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Akreditasyon Hazırlık Süreci
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Özel Şartlar
Program Öğretim Amaçları
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm Rehberliği Özel Şartlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Özel Şartlar
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenciler
Müfredatlar
Turizm Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Turizm Fakültesi Staj Uygulama Esasları
Fakülte Etkinlikleri
İletişim
Haberler
Etkinlikler
Duyurular
Haberler
Filtrele
28 Mayıs 2025
Temiz Çevre, Temiz Kampüs” Etkinliğiyle Batı Kampüsü Tertemiz!
27 Mayıs 2025
Turizm Fakültesi Öğrencileri Diyanet Gençlik Merkezleri ile Buluştu!
27 Mayıs 2025
Atatürk Üniversitesinde “Gastro-Diplomasi” Buluşması: Türk Mutfağı, Bilim Ve Kültürle Yoğruldu
26 Mayıs 2025
Kültür ve Tarihle Dolu Bir Gün!
26 Mayıs 2025
Prof. Dr. Cem IŞIK’tan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
23 Mayıs 2025
Turizm Fakültesi’nde Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı!
2 Mayıs 2025
Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Başçakmak İlk ve Ortaokuluna Anlamlı Ziyaret
25 Mart 2025
TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu BTK İftar Programı Düzenlendi
22 Şubat 2025
Turizm Rehberliği Bölümü Başkanı ve Dekan Yardımcısı Ahmet ÇAVUŞ’a Profesörlük Ataması
17 Aralık 2024
Turizm Fakültesinde ” Ata Turizm Yurtdışı Kariyer İmkanları III” Konferansı Gerçekleştirildi.
« Önceki
1
2
3
Sonraki »