Turizm Fakültesi

Muafiyet Duyurusu

Fakültemize 2023/2024 eğitim-öğretim yılında çeşitli yöntemlerle kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet işlemleri yapılmaya başlanmıştır. Öğrencilerin sistemlerini belirli aralıklarla kontrol etmesi ve itirazı olan öğrencilerin Atatürk Üniversitesi Ders Muafiyeti Ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları’nın (6) (Muafiyet/intibak işlemlerinin sonuçlarına yönelik itirazlar, işlemlerin kesinleşip öğrenciye bildirildiği/ilan edildiği tarihten itibaren en geç beş iş günü içinde ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe yapılır.) maddesi gereğince Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden Öğrenim -> Öğrenim Talepleri -> Başvuru ve Talep Dilekçeleri -> Dilekçe Türü: Genel İçerikli Talep Dilekçesi adımları üzerinden taleplerini iletmesi gerekmektedir.