Turizm Fakültesi

Turist Rehberlerinin İş İmkânları Ve Sahip Olması Gereken Özellikler Etkinliği Tamamlandı.

Fakültemizde 3.11.2023 tarihinde, 16.00-17.00 saatleri arasında “Turist Rehberlerinin İş İmkânları Ve Sahip Olması Gereken Özellikler” isimli konferans düzenlendi. Konferansta davetli olarak TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Sayın Nuh ŞENOL konuşma yaptı. Genel olarak turist rehberliği mesleği ile ilgili bilgiler veren Nuh ŞENOL rehberlerin sahip olduğu iş imkanlarından ve bir rehberde bulunması gereken özelliklerden bahsetti. Ağırlıklı olarak Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen ve akademisyenlerin katılım gösterdiği konferans öğrencilerin soruları ve teşekkür belgesi sunumuyla son buldu.