Turizm Fakültesi

TURİZM FAKÜLTESİ 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ GENİŞLETİLMİŞ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARIN KATILIMIYLA YAPILDI.

Turizm Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı akademik ve idari personeller, sektör temsilcileri, her bölümden aktif ve mezun öğrencilerin katılımı ile 6 ekim 2023 Cuma günü yapıldı. Toplantıda 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılı değerlendirilerek 2023-2024 akademik yılı ile ilgili, eğitim, araştırma ve topluma katkı hakkında bir çok gündem maddesi görüşülerek karara bağlanmıştır.

AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜL TÖRENİ

Toplantı sonrası 2022 yılı Akademik Performans ödül töreni yapılmıştır. Atatürk Üniversitesi Akademik Performans Yönergesi doğrultusunda yapılan değerlendirmede 2022 yılı birim bazında fakültemiz birincisi Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ’a, ikinci Doç. Dr. Neslihan SERÇEOĞLU’na ve üçüncü Doç. Dr. Zafer TÜRKMENDAĞ’a plaketleri dekanımız Prof. Dr. Gökalp Nuri SELÇUK tarafından takdim edilmiştir.