Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü “Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü, Atatürk Üniversitesi “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” kapsamında, sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’ün başkanlığında, dekan yardımcıları Doç. Dr. Savaş EĞİLMEZ ve Doç. Dr. Yeliz BİBER VANGÖLÜ, iletişim koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nermin ÇAKMAK, fakülte sekreteri Cemal AKBAŞ’ın da katılımıyla yüz yüze bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’ün açılış ve bilgilendirme konuşmasıyla başlayıp bölüm başkanımız Prof. Dr. Muharrem DAŞDEMİR’in PowerPoint slayt sunumu ile devam etti. Sunumda Prof. Dr. Muharrem DAŞDEMİR, “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” kapsamında bölümümüzde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmesi öngörülen bilimsel faaliyetler, yenileştirmeler, düzenlemeler ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Ardından sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, bölümümüz öğretim üye ve elemanlarının sırayla görüş ve önerilerini dinledi. Dekan yardımcıları ve fakülte sekteri, değerlendirme ve açıklamalarıyla katkıda bulundu. Söz konusu toplantı sayın dekanımızın değerlendirme ve kapanış konuşmasıyla son buldu.

Toplantıda bölümümüz öğretim üyelerine çeşitli faaliyetlerinden dolayı sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Bölüm başkanımız Prof. Dr. Muharrem DAŞDEMİR ile Prof. Dr. Erdoğan ERBAY’a, fakülte çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarına bulundukları katkılardan dolayı, Prof. Dr. Ahmet Özgür GÜVENÇ, Doç. Dr. Ahmet TOPAL ve Doç. Dr. Servet TİKEN’e 2021 Haziran ayı içinde bölümümüz tarafından gerçekleştirilen uluslararası sempozyumlardaki eşbaşkanlık görevlerinden ötürü teşekkür belgesi verildi.