Türk Dili ve Edebiyatı

Atatürk Üniversitesi Genç Kadem Kulübü tarafından 25-26 Mart 2022 tarihinde “Ulusal Kadın ve Medeniyet” başlıklı sempozyum düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Genç Kadem Kulübü 25-26 Mart 2022 tarihlerinde “Ulusal Kadın ve Medeniyet” başlıklı bir sempozyum düzenledi. 25 Mart Cuma günü saat 10.00’da protokol konuşmalarıyla başlayan sempozyum Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıların kadın ile ilgili çeşitli sunumlarıyla iki gün boyunca sürdü. Sempozyum 26 Mart Cumartesi saat 12.00’de sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’ün de bulunduğu kapanış oturumuyla sona erdi. 

Sempozyumda bölümümüz öğrencileri de aktif bir şekilde görev alarak katılım sağladı. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Muharrem DAŞDEMİR, bu etkinlikte özellikle öğrencilerimizi takdir ederek şu sözleri ifade etti:

“Bölümümüz Genç Kadem Kulübünün öncülük ettiği 25-26 Mart tarihinde gerçekleştirilen “Ulusal Kadın ve Medeniyet” sempozyumu çok başarılı bir organizasyon ortaya koyarak tamamlandı. Sempozyuma dışarıdan iştirak ederek şahitlik eden tarafsız katılımcılar beğeni ve takdirlerini belirttiler. Danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Nazire ERBAY, yardımcısı Arş. Gör. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ, kulüp başkanı Mehtap KARAFAZLI ve yardımcıları Yusuf Tuğrul ÇILGI ile Zehra ÖNAL başta olmak üzere sempozyumda emeği geçen herkesi kutlarım. Ayrıca kurumsal kimliklerini sahiplenerek ve arkadaşlarıyla dayanışma göstererek sempozyuma iştirak eden öğretim üyesi ve öğrencilerimize de teşekkür ederim.”

Sempozyumda bizzat görev alan öğrencilerin isimleri: Yusuf Tuğrul ÇILGI, Kadir KANDEMİR, Ömer ULUDAĞ, Yusuf İslam YER, Muhammet AKSU, Merve GÜNTEKİN, Erva YAZICI, Rumeysa TOPAL, Zehra ÖNAL, Sara KARAFAZLI, Can CEYLAN.