2020 ve 2021 Bilimsel Proje ve Patent Ödülleri

2020 ve 2021 yıllarında bilimsel proje gerçekleştiren ve patent almaya hak kazanan Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerine ödül töreni düzenlendi.
Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen “2020 ve 2021 Bilimsel Proje ve Patent Ödül Törenine” Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, MYO Müdürleri, birim yöneticileri, akademisyenler ve aileleri katıldı.
Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Seyda CENGİZ TÜBİTAK 2551 (TÜBİTAK – British Council İkili İşbirliği Programı), Doç. Dr. Mehmet CENGİZ ve Doç. Dr. Mehmet Cemal ADIGÜZEL TÜBİTAK 1001 (Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı) ve Dr. Öğr. Üyesi Şükrü DEĞİRMENÇAY TÜBİTAK 1002 (Hızlı Destek Programı) proje kategorilerinde ödüllerini aldılar. Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.