13. KARİYER GÜNLERİ

KULLANIM AMAÇLARINA UYGUN KÖPEK SEÇİMİ VE

SOKAK KÖPEKLERİNE YAKLAŞIM KONULU SÖYLEŞİ

13. Kariyer Günleri kapsamında, 18.05.2022 tarihinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonunda Kinolog Akın TÜLÜBAŞ’ın konuşmacı olarak katılımı ile “Kullanım Amaçlarına Uygun Köpek Seçimi ve Sokak Köpeklerine Yaklaşım” konulu söyleşi düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam’ın açılış konuşmasını yaptığı program; öğretim elamanları, öğrenciler, veteriner hekimler ve köpek severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Söyleşide; Uluslararası Avrasya Köpek Irkları ve Sokak Köpeklerini Koruma Geliştirme Federasyonu (AVKIF) Yerli Irklar Komisyonu Başkanı Akın TÜLÜBAŞ, “Amaca Uygun Köpek Seçimi, Çalışılacak Irk, Köpek Temini, Seçilecek Köpeğin Yaşı, Köpek Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar ile Saldırgan Köpeklere Nasıl Yaklaşılır ve Hekim Olarak Saldırgan Köpeklere Nasıl Yaklaşmalıyız” ana başlıklarında bilgiler vererek konu ile ilgili gelen soruları da cevaplandırdı