Bir Dermatolog Gözüyle Şarbona Bakış Söyleşisi Gerçekleştirildi

Fakültemiz Mikrobiyoloji Anabilim Dalı sözleşmeli öğretim üyelerinden Doç. Dr. Anna LEVCHENKO’ nun moderatörlüğünü yaptığı söyleşi14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet HARMAN’nın katılımıyla “Bir Dermatolog Gözüyle Şarbona Bakış” konulu çevrimiçi etkinlik yapıldı.. Söyleşi Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent POLAT konuşması ile başladı. Toplantıda zoonoz özellikte ki antraks hastalığında bir dermatolog gözüyle bilgi paylaşımı yapıldı. Konuşmacı öğretim üyesi, mesleki çalışmaları süresince edindiği kendi deneyimlerini ve bilgilerini dinleyicilerle paylaştı. Etkinliğe Ukrayna ve Türkiye’deki veteriner ve tıp fakültelerinde eğitim gören lisans öğrencilerinin yanı sıra ilgili araştırmacılar ve bilim adamları da katıldı. Etkinlik sonunda Odessa Eyalet Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volodymyr Kushnir ve Sumy Ulusal Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halyna Rebenko duygu ve temennilerini paylaşarak sonlandırıldı.