Fakültemiz Ulusal ve Uluslararası Düzeydeki Akademik Başarılarını Sürdürmektedir

İngiltere merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından hazırlanan ‘THE 2023 Konu Sıralaması (World University Rankings by Subject)’ verileri açıklandı. 1799 üniversitenin değerlendirildiği dünyanın en saygın üniversite sıralama kuruluşlarından olan Times Higher Education, 2023 Konu Sıralamalarını açıkladı. Buna göre Fakültemiz Yaşam Bilimleri (Life Sciences) ana konu başlığında 2023 yılında Türk Üniversiteleri arasında Veterinerlik Bilimi (Veterinary Science) alt konu başlıklarında 1. sırada yer aldı.
Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM başarımıza katkı sunan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederek, başarılarımızın devamını diledi.