DEKANIMIZ, VETERİNER FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİ GENEL KURULU’NA KATILDI

Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi Genel Kurulu, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Genel Kurula, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı ve aynı zamanda Tıp Sağlık Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Genel Sekreteri, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekimler Derneği Başkanı, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Vakfı Başkanı ile ülkemizdeki Veteriner Fakülteleri Dekan ve Dekan Yardımcıları ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Akademisyenleri katılım sağladılar. Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurul sonunda yeni yönetim organları seçimi gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ender Yarsan tarafından sunulan Liste oylanarak yeni yönetim olarak belirlendi. Seçim sonrasında Dekanlar heyetiyle Anıtkabir Resmi bir tören ile ziyaret edildi, Anıtkabir defteri imzalandı ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Tarihi Müzesi ziyaret edilerek program tamamlandı.