Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Avrupa Standartlarında Akreditasyon Aldı!

Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Uluslararası Akreditasyon Başarısına İmza Attı

Atatürk Üniversitesi bünyesinde, uluslararası akreditasyon başarısına ulaşan ilk ve tek fakülte olarak Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) tarafından akredite edilmiş bulunmaktayız. Bu, fakültemizin uluslararası standartlarda eğitim ve yönetim süreçlerini başarıyla uyguladığının bir göstergesidir.

Rektörlük tarafından gururla duyurulan bu kilometre taşı, Atatürk Üniversitesi’nin eğitimdeki kararlılığını ve kalitesini vurgulamaktadır. Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan bir eğitim merkezi olarak konumunu güçlendirmektedir.

Bu başarıyı kutlamak amacıyla rektörlük tarafından çeşitli noktalara yerleştirilen bilboardlar, EAEVE akreditasyonumuzun başarısını paylaşmaktadır. Bu akreditasyon, öğrencilerimize sunduğumuz kaliteli eğitimin yanı sıra, mezunlarımızın uluslararası alanda tanınmasını sağlayacak önemli bir adımdır.

Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi olarak, bu başarıyı bir dönüm noktası olarak değerlendiriyor, gelecekte de yüksek standartlarda eğitim ve araştırma faaliyetlerimizi sürdüreceğimize inanıyoruz.

Bu başarıda emeği geçen başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere, desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu başarının şehrimize ve bölgeye olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Veterinerlik alanında dünya standartlarında eğitim ve araştırma faaliyetlerimize devam ederek topluma sağladığımız değeri artırma kararlılığındayız.