Amerikan Kültürü ve Edebiyatı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ‘KAMPÜSE HOŞ GELDİN’ PROGRAMI BAŞLADI

3-5 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek programda, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarını sağlamak ve kampüste yaşam, eğitim, ulaşım, beslenme, barınma, sağlık, spor vb. konularda detaylı bir şekilde bilgilendirilmek amacıyla Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu ve Mavi Salonda bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

Atatürk Üniversitesinin önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapan Garaj Okuma Salonunda ise öğrenci toplulukları, üniversite birlikleri, kamu kurumları ve STK’lar ile diğer öğrenci organizasyonları tarafından bilgilendirme amaçlı stantlar kuruldu.

Edebiyat Fakültesi standının  sabah oturumunda Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden Arş.Gör. Esma Sönmez Öz ve ACL Society kulübü başkanı Tuğçe Nur Özkan görev aldı.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Dilaver Düzgün ve Dekan yardımcısı Doç.Dr.Firdes Temizgüney  fakültemizin tanıtım standında yer aldılar.