Biyoloji

Kulüp Başkanı Esra Nur BELMEN
  • Başkan Yardımcısı Beyza UYSAL

Amaç

• a) Atatürk Üniversitesi Yaşam Bilimleri Kulübü biyoloji bilimini tanıtma, sevdirme ve korumayı amaç edinmiştir.
  • b) Atatürk Üniversitesi Yaşam Bilimleri Kulübü doğaya ve yaşama dair bilimin tanıtılması, etkinliklerin düzenlenmesi konusunda üniversite yönetimine önerilerde bulunur.
  • c) Yaşam biliminin tanıtımı, sevdirilmesi ve bilinçlendirilmesi gibi amaçlar doğrultusunda kongre, sempozyum, toplantı, doğa araştırma gezileri ile fotoğraf ve resim sergisi benzeri etkinlikleri düzenler.
  • d) Yaşam Bilimleri Kulübü bilim sever katılımcıların ve üyelerin takım çalışması içerisinde proje üretip gerçekleştirme, akademik bilgileri gerçek hayatta uygulayarak pekiştirmek amaçlıdır.
  • e) Kulüp çalışmalarına üniversitemizdeki, mevcut fakültelerden öğrencilerin ve bilim sevgisi olan diğer insanların katılımını sağlayarak üyeler arasındaki dayanışma ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirerek üniversitenin sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacındadır.

Yaşam Bilimleri – FAALİYET RAPORU

Psikoloji ve bireye etkileri üzerine bir söyleşi

Dr. Öğr. Üyesi Derya Gürcan Yıldırım

03.05.2024