Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Çalışma Ekonomisi Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına fidan dikimi etkinliği yaptı.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulübü “Çalışma Ekonomisi Kulübü”, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına fidan dikimi etkinliği yaptı. Etkinlik, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 249 şehit için 249 fidan dikti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu ve Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Karcıoğlu’nun da hazır bulunduğu programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldıktan sonra ağaç dikimi yapıldı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Karcıoğlu “Etkinliğin ortaya çıkarılmasında emeği geçen ÇEKO Kulübü başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu fidanlarla beraber sizlerin umutları da yeşersin” dedi. Çalışma Ekonomisi kulübu başkanı Tuğçe Kulaksız, “Bugün milli gururlarımız olan 15 Temmuz Şehitleri anısına Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ve Kulübü etkinliği adı altında fidanlarımızı diktik. Hem Şehitlerimizin anısını yaşatıp hem de hayırlı bir iş yaptığımızdan dolayı çok mutluyuz. Bu etkinlikte emeği geçen, bize yardımcı olan dekanımız, bölüm başkanımız, bölüm hocalarımız, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Atatürk Üniversitesi çalışanları ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, böyle güzel ve manalı bir etkinlikte bulunmalarından dolayı tebrik ediyoruz.” diye konuştu.